Back on track.

Back on track.

Det har vært et stille år på syfronten.

Og i grunnen på heklefronten også.

Året som gikk ble brukt til studier. Jeg er glad i å studere, men de siste to årenes studier har vært en sann lidelse å komme gjennom. Ikke fag for meg, viste det seg, men jeg er jo ikke i stand til å rett og slett innse at jeg ikke likte det og la det ligge. Her må det fullføres!
Eksamener er dratt i land, studiet er fullført, og sommeren har gått uten at min sojo har kommet tilbake.

Klok av skade innser man at man må ta tiden til hjelp, og nå kjenner jeg på lysten til å sy igjen 🙂

Høstens hoodies er i full produksjon, jerseyluer er påbegynt, og jeg har funnet frem noen skikkelig fine heklemønster for fingervanter og hetter! Nå er det jo slik at det rett som det er hender at ting blir solgt før det havner på butikksidene, men jeg skal da klare å få noe ut hit også 🙂

God høst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *