Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

FAQ – Spørsmål og svar

Hvor lang tid går det før jeg får varene jeg har bestilt?

Varene sendes fra oss samme dag, eller dagen etter at bestillingen din er fullført. Etter det er det postgangen som styrer hvor lang tid dette tar. Det korte svaret er; så lang tid som det tar for posten å komme frem, og det er litt avhengig av hvor i landet du bor.

Hvorfor må jeg oppgi personnummer?

Du blir bedt om å oppgi personnummer dersom du skal betale via Klarna. Det er altså betalingsløsningen som vil verifisere hvem du er. Hattifnatti får ikke personnummeret ditt, og ingen av opplysningene du oppgir i betalingen samles opp av Hattifnatti.no.

Kan jeg bytte varene jeg har kjøpt?

Ja, med noen få unntak så kan du det. Alle varer som ligget for salg på siden omfattes av kjøpsloven. Du kan altså bytte eller returnere varer innen 14 dager etter at de er mottatt. Hygieneprodukter (såpe, sanitetsbind, bomullspads, kluter og munnbind) kan ikke byttes eller returneres. Varer som blir bestilt og laget etter spesifikasjon kan heller ikke byttes eller returneres med mindre det er feil på varen.

Pdf-mønster kan ikke byttes eller returneres.

Hvor ligger butikken?

Hattifnatti har ikke noen fysisk butikk, men vi tar med oss et utvalg av varer til markeder innimellom.

Jeg finner ikke riktig størrelse

Vi lager stort sett ett eller to eksemplar av hver størrelse i et gitt stoff. Det er fordi vi lett kjeder oss og det er rett og slett ikke like gøy å lage mange av samme sort. Noen ganger kan det selvsagt lages opp flere plagg i andre størrelser. Dette betinger at vi har mer igjen av stoffene som det spesielle plagget er laget av, eller at vi kan få tak i det.

Hvilke dukker passer dukkeklærne til?

Alle dukkeklærne som er lagt ut for salg er modellert på en babyborndukke. Klærne er prøvd på og fotografert på en slik dukke. Denne dukken er 43 cm lang, og klærne vil passe til andre dukker av samme størrelse.