Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

Hattifnatti ble dannet i ren irritasjon over at butikkene hadde barneklær med bukser skåret så lavt over hoften at bleia ikke fikk plass hos ungen på nesten to. Jeg fant frem symaskinen og laget bukser som dekket baken. Siden fant vi bukser og gensere som var trange her og for korte der, de var uten lommer og i det hele tatt lite egnet for en aktiv jente som hadde som fremste oppgave å samle stein og pinner, helst mens hun var opp-ned i et klatrestativ med bestevennen.

Siden ballet det på seg, og nå lager vi klær for aktive barn, klær for mødrene til aktive barn, mønster til klær for dem som vil lage selv, hygieneartikler, dukkeklær, duker og brikker, vesker og toalettmapper og ellers alt vi kommer på som ser morsomt ut å lage. Det syes, hekles og strikkes. Det eksperimenteres med oppskrifter og mønster, og det er i det hele tatt moro på jobb!

Klærne på siden lages i ett, eller i høyden to eksemplarer (dersom ett plagg er ekstra morsomt å lage, hender det at det blir tre). Det er mulig å bestille to av samme plagg, men da må det legges inn en spesiell bestilling. Dette forutsetter at det fremdeles er mulig å få tak i stoffet som er ønsket.

Det kan man eventuelt gjøre på nina@hattifnatti.no

Hattifnatti drives som et AS, og har org. nr 926450816