Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

Julemarkedssesong

Som jeg absolutt elsker julemarked!
Gjennom årets markeder, så er det nok disse som utropes som favoritt. Vår- sommer- og høstmarkeder har alle sin sjarm, men julemarkedene tar kaka. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men det er noe med stemningen som er spesiell på julemarked.


Utemarkeder der vi som står der på en stand gjerne har forfrosne fingre og tær, veldig mye klær på oss, muligens må tisse noe aldeles fryktelig og så videre, men likevel. Glade mennesker som leter etter gaver til barna, venner, seg selv eller svigermor, Unger som løper rundt i spenning og glede over hva de skal gi bort i julegaver, fine julekort de har funnet, hesten som snart skal kjøre dem en runde, gløgg som de ikke liker, men som er varmt og fint likevel, pepperkaker, og muligens et besøk hos nissen. Alt sammen mens frostrøyken damper ut av alles munn.

Eller innemarkeder, som er noe mer behagelig temperert, og der folk stopper opp for å prate litt, finne seg et par votter eller en lue, for det ble kaldere enn de hadde trodd ute, og kanskje et ekstra par votter til bestefar i julegave, og se på denne keramikkoppen jeg fant her borte – den skal mor få i julegave!

Det er virkelig ingen som er sure på julemarked, tror jeg.

For Hattifnatti så er julemarked også en øvelse i å begrense seg. Det er mange markeder, og helst skulle man jo deltatt på absolutt alle, men det går jo ikke.
I år blir det tre helger, og markedene der Hattifnatti kommer blir;

25. november – Julemarked på Kulturhuset i Oslo

2. desember – Julemarked på Årvoll gård

9. desember – Julemarked på Linderud gård

Del din glede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *