Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

Ny tøffelproduksjon

Dette året har vi solgt tøfler.
Nesten alle, faktisk!

Markeder er en forunderlig ting. Mens nettbutikken går litt sånn på det jevne, både med tanke på hva som selges, og tempo på omsetning, så er markeder noe annet.
Ett år kan man selge all julepynten sin, og et annet år selger man luer. Eller såpe, eller noe helt annet. Men gjennomgående så er det ett eller to produkter som hvert år selge mye på julemarkedene.
I år er det altså tøfler. Nå er jo ikke alle årets marked unnagjort ennå, men på det siste så er det definitivt ikke tøfler som selges, for der er det jo bare to fattige par igjen, og det er jo kjempegøy!

Det er stor stas når det plutselig nesten er tomt for noe, og det til alt overmål legges inn bestillinger per mail når det er tomt!

Etter gårsdagens marked på Årvoll gård var det rett i garnkisten for å finne frem riktig farge og sort garn. Første bestilling er påbegynt, og jeg husker hvorfor jeg i utgangspunktet produserte mange par av disse tøflene – det er jo et superhyggelig arbeid å sitte med!

Jeg håper det er gøy så lenge at jeg både får tatt unna bestillingene OG laget noen par til butikken. Jeg er jo ikke velsignet med tålmodighet til å sitte lenge med et arbeid jeg finner kjedelig, men noen par blir det jo sikkert før jeg finner noe annet som er morsomt og som heller skal gjøres.
Det som er ganske sikkert er i hvert fall at det blir flere som får deilige, tovede ulltøfler under juletreet i år !

Del din glede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *