Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

Sommerens siste markedsdag

I dag er det sommerens siste markedsdag for Hattifnatti. Det har vært en periode nå med mye marked, og det er kjempegøy! Nettbutikken er jo blitt en smule utplukket, ettersom jeg selger både fra den og på marked, og det er nå engang slik at den som står på marked ikke sitter ved symaskinen.
Storparten av sensommerens produserte hoodies har aldri kommet så langt at de ble lagt ut på nett, for de var borte før jeg fikk tatt bilder.
Takk, takk, takk!

Nå er det imidlertid stopp. Jeg må sy. I tillegg har jeg begynt et studie i økonomi, og ettersom matte ikke er en av mine styrker, så krever det mye tid for meg å gjennomføre den bolken. Skrekken er å stryke på eksamen og måtte gjøre det hele en gang til.

Uansett, så setter dette en stopper for videre markedsaktivitet en liten stund. Dagens marked er i Ingensgate/på blå og det er et marked jeg synes er veldig fint. Sola skinner, det er ikke så kaldt – jeg tror det blir bra.

Vi ses her i nettbutikken, der det jeg syr nå faktisk kommer til å bli lagt ut, og så er det jo julemarkedene. Matte eller ikke – julemarkedene nekter jeg å legge til side. Jeg elser forberedelsene til jul, og marked er definitivt en av adventsaktivitetene som jeg er mest glad i, og som jeg absolutt skal ha med meg i år også:-)

Ha en fin høst, så ses vi på marked nærmere jul!

Del din glede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *