Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

Markedsdag

Jeg elsker markedsdager!

Det er noe med hele scenen som gjør meg glad langt inn i sjelen. Gå over eget varelager, og bestemme hva man skal ta med. Pakke ned og komme seg dit. Finne hvor man skal være, hvem man har rundt seg (som uten unntak er skikkelig trivelige folk), om det er et stort marked eller et lite marked. Organisere det man har tatt med seg på bordet, vente spent på åpning og at de skal komme folk.
Vil de like mine ting? Har jeg truffet målgruppen? Kommer det mye folk? Har jeg tatt med for mye/for lite? Og viktigst – hvor er det do og kaffetilgang?

Jeg har for det meste deltatt på julemarked og hatt stor glede av det. I år har jeg planlagt noen markedsdager sommerstid også, og i går var altså årets første.
Planen var opprinnelig å starte markedssesongen i mars, men med korona og tilhørende nedstengning så ble jo ikke det noe av, men nå – nå kan vi komme i gang!

Hele måneden har det vært sol og strålende vær, men ikke i går. I går var det øs pøs regn her i Oslo, med tordenbyger på toppen. Resultatet ble at det var et lite besøkt marked i går.

Når det er sagt – søndagsmarkedet i Ingensgate (tidligere søndagsmarkedet på Blå) er en institusjon i Oslo, og det blir på ingen måte siste gangen jeg er der. Jeg deltar neste gang 16. august, og igjen 30. august og gleder meg allerede, akkurat som jeg gjør foran hvert eneste marked jeg deltar på 🙂

Del din glede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *