Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

Sommerklær, T-skjorter

Det er sommer ute, og jeg må med skam bekjenne at jeg er av den sorten som ikke helt klarer å planlegge godt nok, sånn at klærne til den oppvoksende generasjonen ligger klar når hun har bruk for dem. Joda – hun har kjoler nok, og hun fryser ikke. Sokker klarer jeg å kjøpe inn (antagelig fordi det er de eneste plaggene hun faktisk sliter ut), men det er litt dårlig stelt med mors planlegging av resten av garderoben.

Jeg skrev en epistel om tøvete bukser for litt siden, men faktum er at dersom jeg hadde planlagt bedre så hadde ikke problemet oppstått, fordi jeg ville ha visst hvordan ståa var lenge før buksebehovet var fullstendig akutt.
Nåja, man er som man er, og hun dør ikke av en og annen kjøpebukse. Likevel så trenger hun nye klær. Vi gikk gjennom klesskapet (jeg gjør faktisk dette både vår og høst, så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke får til dette med planleggingen) og noterte oss at gensere begynner å bli korte i armene og T-skjortene blir noe korte på magen, antagelig fordi vi ikke byttet dem ut i fjor. De er vide nok, men nå altså noe korte på midtpartiet.

Jeg satte meg ned for å tegne en enkel T-skjorte og kom frem med Ida-skjorten. Den er vid i halsen og i fronten, skåret i ett stykke foran og bak, og kantet med ribb på ermene, i halsen og ved hoften. Selv synes jeg den ble kjempefin, samboeren min mente den så ut som om den var laget på 80-tallet (den opprinnelige trøyen var pastellfarget) og min mor skrøt hemningsløst. Alt som normalt der, men lakmustesten gjensto. Den endelige prøven på om et plagg er godkjent er ikke om datteren min sier at den er fin. Hun er en høflig ung dame, og ville vanskelig si at noe jeg har laget er stygt, med mindre det er virkelig, virkelig ille, og da i høyden et «jeg synes kanskje ikke at den var så fin». Nei, den virkelige prøven kommer etter at hun har hatt på seg det nye plagget èn gang, det er sendt til vask, og på magisk vis dukker opp i skuffen eller skapet hennes, rent og tørt. Et godt plagg vil da bli tatt i bruk, mens et ikke godkjent plagg blir hengende.

Ida-skjorten er godkjent, hun har fått to stykker i forskjellige farger, og de brukes. Plagget kan derfor med god samvittighet lages i flere størrelser og legges ut for salg i nettbutikken.

Ida-trøyen kan bestilles i ønskede farger og størrelser med en mail til nina@hattifnatti.no

Del din glede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *