Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

På tur til Færøyene

Sommerens tur til Færøyene har vært planlagt lenge. I januar bestemte vi oss for at en avgjørelse var tatt, og begynte å se. 12. mars ble alle planer naturligvis lagt på is, og plan B tok form. Vi slo oss til ro, godt fornøyd med planlagt fjelltur i eget land. At vi har gjort det før gjør ikke så mye – Norge er vakkert, og det finnes alltid flere steder å besøke, og favoritter å se igjen.

Da plan B var godt og vel planlagt, ble det plutselig åpnet for tur til Færøyene, vi kalkulerte risiko (ullgarn fra Færøyene ble kalkulert inn, jeg vedgår det), og bestemte oss for å dra.

Grytidlig en morgen, klokka 04:35 satte vi kursen mot Larvik, tok båten til Hirtshals der vi overnattet, for siden å kjøre ombord i Smyríl Lines Ms Norrøna til Torshavn. 26 timer rakt ut i Atlanteren.

Med andre mennesker.

Vi har stort sett vært hjemme og i egen hage fra 12. mars, og så lenge vi var i egen bil, eller på eget hotellrom, uten kontakt med andre, så kjentes det helt ok. Med en gang vi var på en bår med en masse fremmede, ble det hele litt ugreit. Vi stiller naturligvis forberedt med antibac og maske, og vi holder anbefalt avstand, men det var litt skummelt likevel. Før avreise til Torshavn ble vi alle testet for Corona på kaien, så vi vet at vi er friske, og det er jo godt. Vel i havn har vi funnet langt mindre håndtverk enn det som var ventet, men vi har funnet en fabelaktig garnbutikk! Ull skal kjøpes inn, og det skal bli til fine saker til butikk og marked vinteren gjennom. Og sikkert litt neste vinter også. I morgen setter vi kursen vekk fra Torshavn for å se hva vi finner. Heklekroken ligger i hanskerommet sammen med ansiktsmaskene. vi er klare!

Del din glede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *