Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

Det må bli en blogg også

-Skal du ha med en blogg i nettbutikken?

Spørsmålet kommer fra it-avdelingen (som i realiteten består av samboeren min), sånn lett henslengt.

Skal jeg ha blogg i nettbutikken? Meddelelsestrangen min er jo definitivt til stede. Jeg har skrevet flere blogger på ulike plattformer og med ulike vinklinger og tema tidligere. Jeg har skrevet blogg om mat, om barn, om reise (sist gang jeg skulle skrive et reiseinnlegg var bloggen slettet, så det står å anta at den hadde ligget brakk en liten stund). Jeg har blogget siden før bloggere mente at de var *kremt* influencere, men mest for meg selv. Da blogg var nytt på vg i hine hårde dager blogget jeg om å være syk, om drømmer og planer for fremtiden.

Ikke noen av disse bloggene inneholdt noen plan om å sette opp en nettbutikk.

De siste årene har jeg sydd mye, og jeg er veldig glad i å stå på marked. Det har vært hyggelig å pakke, dra til markedet på markedsdagen, stille ut varene sine, snakke med hyggelige kunder, selge litt. Markedsstemningen er fantastisk, og jeg vil fortsette med å gjøre det, rett og slett fordi det er så hyggelig!

Så kom koronaen.
Hjemmekontor, hjemmeskole, hjemme hele tiden.
Det viser seg at man aldeles ikke slutter å sy, selv om man må være hjemme. Stoffbutikkene leverer jo som før, symaskinen trenger jo bare strøm, og det viste seg at kreativiteten ikke hadde tatt ferie.

Nettbutikken, som har vært en tanke i bakhodet en stund, fikk plutselig ben å gå på, om enn ikke i bokstavelig forstand. Bilder er tatt, avtaler er gjort, og nå er vi snart klare.

Nå har jeg jo rotet meg litt bort (som jeg ganske ofte gjør) fra det jeg skulle si noe om, men jo – jeg må nok ha en blogg, for jeg tror ikke jeg er ferdigsnakket helt ennå 🙂

Del din glede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *