Har du noen spørsmål? Send oss en epost eller ring oss på (+47) 980 07 278.

Firmainformasjon
Hattifnatti AS
Skogvollveien 27A
0580 Oslo

Dukkeklær

I dag blir det å ta bilder av dukkeklær og legge det ut i butikk. Ikke alt det som jeg har for salg kommer til å legges ut i nettbutikken. Jeg finner at jeg har mye mer lyst til å sy nye plagg, ta bilder og legge ut, enn å ta bilder av alt det som allerede ligger klart for salg.
Jeg har mange unnskyldninger for min manglende disiplin. Det er for eksempel over 20 grader (i hvert fall her i Oslo, hvor jeg bor) og da er det sikkert ikke nødvendig å ha bilder av en hel masse gensere! At venneparet som var på besøk i går fremdeles har snø i hagen sin teller liksom ikke da, for det er jo varmt!

Nåja – de siste månedene har jeg tegnet og sydd klær til babyborn. Dukkeklær er skikkelig gøy å lage! Jeg har tegnet olabukse, genser, T-skjorte og truse, og laget opp en del av hvert. Jeg har planer om å legge pdf-mønster ut for salg, dersom jeg en gang klarer å bli venner med mønstertegningsprogrammet. Vi to er et lite stykke fra å være venner, og jeg kjenner ikke noen som kan bistå med å lære meg dette.
Det tar tid, men jeg kommer nok i havn med dette også.
I øyeblikket strever jeg med å legge inn mønsteret til en enkel dukketruse.
Det kommer en del ord som muligens ikke burde ha vært sagt i prosessen, og da er det ganske godt å kunne ta en pause og gå for å sy.

Men først: bilder!

Del din glede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *